Var vänlig och vänd upp mobilen

Inför ditt besök

Berättarladan är belägen invid Rottneros Park fem kilometer söder om Sunne.

Kläder efter väder

Sommartid

Stora scenens temperatur följer vädret. Är det väldigt varmt ute är det också väldigt varmt inne i ladan. Ta gärna med dig en flaska vatten. Är det kallt och regnigt blir det i ladan å andra sidan överraskande kyligt. Därför rekommenderar vi att du tar med dig en extra tröja de dagar som vädret inte är så bra.

Event på Loftet

Loftet är vår vinterbonade scen så här är varmt och skönt året om. Häng av dig ytterkläderna i foajén när du kommer.

Väskor

För allas trygghet vill vi inte att du tar in större väskor och picknick-korgar i salongen eller lämnar dem utan uppsikt i våra lokaler. Sommartid kan du lämna väskor och korgar i vårt stora tält på utsidan. Tältet är inte bevakat så lämna inga värdesaker.

Besöksmål & boenden i Sunne

Sagolika Sunne hittar du all information om boenden och andra aktiviteter under din vistelse i Sunne. Ett flertal hotell erbjuder teaterpaket där teaterbiljett är inkluderad i priset.

Ta dig hit

Cykla/gå

det finns en gång- och cykelbana från Sunne till Berättarladan, men tänk på att beräkna lite extra tid för den långa uppförsbacken strax innan.

Med bil

Berättarladan nås via Europaväg 45 och skyltar visar vägen. Efter avfart anger skyltar var du kan parkera.

X-linjen

X-linjen är ett test fram till 8 september av flexibel kollektivtrafik där du i en app kan boka och betala din resa. Läs mer på Värmlandstrafik

Med tåg/buss

Fryksdalsbanan som går mellan Karlstad och Torsby har en hållplats cirka en kilometer från Berättarladan. Även landsvägsbuss finns. Tidtabeller finns på Värmlandstrafiks hemsida. Kolla även så att tåg/buss stannar vid Rottneros station eller Rottneros park.

Buss från boende

Om du bokar teaterpaket ingår ofta busstransport till och från Berättarladan i paketet. Hör med ditt boende.

Taxi: det finns i dagsläget ingen året om-rörelse för taxi i Sunne.