Var vänlig och vänd upp mobilen

Mer musik på Västanå framöver

Vi har den stora glädjen att berätta att vi nu bereder mer plats för musiken på Västanå. Från 2023 utgör musiken en egen gren i vår verksamhet vid sidan av teatern.

Musikaliska möten i Västanå Sessions

västanå sessionsVästanå Sessions är ett nytt spännande koncept där gästartister bjuds in till en veckas repetition i Berättarladan med Magnus Stinnerbom, Sophia Stinnerbom och Sébastien Dubé. Veckan avslutas med en konsert öppen för allmänheten. Första gästartisterna är Ale Möller och skotska Aly Bain, två välkända profiler i folkmusikkretsar världen över.

Vi välkomnar publik till första Västanå Sessions den 25 februari kl 18. Biljetter släpps fredagen den 27 januari på Tickster. I konsertens paus erbjuds mat och dryck som även kan förbeställas via Tickster.

Tema musik även för skolelever

Även årets skolföreställning har temat musik. Konserten som ska spelas heter Glitterpolskan – ett pärlband ur Västanås musikskatt och spelas under vår och höst för skolelever. Offentlig konsert den 9 mars kl 18 och biljetter finns på Tickster.

Musik läggs till i namnet

Att musiken nu utgör en egen plattform manifesterar vi genom att lägga till musik i vårt officiella namn – Västanå Musik & Teater. I det vardagliga nöjer vi oss kort och gott med Västanå, det inrymmer allt vi gör.

Ny hemsida

Hemsidan vastanateater.se har till följd av satsningen fått ett nytt utseende för att bättre visa hela vår bredd.

Varmt välkommen till ett härligt musik- och teaterår på Västanå!